Betaal mogelijkheden

Betalen op onze webshop gaat via Icepay, deze service bied u een gegarandeerde veilige betaling.
U kunt bij ons kiezen uit de meest gebruikte opties namelijk: iDEAL, Bancontact Mister Cash, vooruit betalen of onder rembours (betalen aan postbode).
U ontvangt na uw bestelling van ons direct een overzicht met de bestelde artikelen, een factuur en een bericht wanneer u uw artikelen thuis mag verwachten.

iDEAL.
Deze betaalmethode mogelijk voor rekeninghouders bij ABN Amro, ASN, Frieslandbank, ING/Postbank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank, van Lanschot Bank.Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bancontact Mister Cash

Deze betaalmethode is bij uitstek geschikt voor onze Belgische klanten.

Vooruit betalen: 
Deze betaalmethode bied u de gelegenheid om na ontvangst van de factuur het bedrag op onze rekening over te schrijven. Direct na ontvangst van de betaling sturen wij de bestelde artikelen af. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de vorderingen.

Rembours: 
Op deze manier kunt u achteraf betalen aan de postbode na ontvangst van uw bestelling.
Deze mogelijkheid vind u terug in het betaalsysteem